KP-75 P07 etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo, joukkueen kotipaikka on Kerava ja pelattava sarja KP-75 P07. Joukkueeseen kuuluu 61 jäsentä ja kalenterissa on 31 tulevaa treeniä tai peliä.

Ikäluokan esittely

P07 on syksyllä 2013 perustettu ikäluokka 2007 syntyneille pojille. Ikäluokassa harrastaa jalkapalloa noin 50 poikaa.
Olemme aktiivinen ikäluokka jossa pelaajile löytyy normaali treenien lisäksi lisäharjoittelua, Sinivalkoinen tie, maalivahtikoulu, temppu, kyky, taitokoulu, ja turnauksia lähialueilla. Tule reippaasti mukaan kokeilemaan hyvässä joukossa.

Pelaamaan P07-ikäluokkaan?

Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan P07-toimintaan. Pelaamisen aloittamiseen tarvittavat perustiedot löytyvät seuran oppaasta uusille futaajille.

Voit ilmoittautua vaivattomasti mukaan ottamalla yhteyttä ikäluokkavastaavaan: Anssi Ennevaara (puh. 040-500 6510 tai kp75(piste)pojat07(miuku)gmail(piste)com).

Treeneihin tarvitset pallon, jalkapallokengät, säärisuojat, vesipullon sekä sään mukaiset urheiluvaatteet.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 9 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
KP-75 P07: kokoonpano