Anssi

Ikäluokka saa kaikista Nimenhuudon kautta tehdyistä ostoista sopnssitukea joukkueelle. Käytä hyväksesi!

Jukka

Hei, laitoin nyt alustavan kokoonpanon Noula Cupiin lauantaille 11.8.2018.

Käykää ilmoittautumassa IN/OUT viimeistään su 22.7.2018 mennessä. Ilmoittautumisten jälkeen joukkueita voidaan vielä muokata, jotta pelaajamäärä saadaan tasattua.

Yst terv

Jukka Kuusonen
KP-75 P07

Topi

Sinä futispelaaja, valmentaja, taustahenkilö tai muuten vaan futiksesta kiinnostunut henkilö,

Hae KP-75 ohjaajaksi syyskaudelle 2018! Jos olet jo mukana, niin loistavaa! Nyt nappaa kaveri myös mukaan!

Keravan Pallo - 75 on jalkapallon erikoisseura Keravalla ja se on yksi SPL Uudenmaan piirin suurimmista nuorisotyötä tekevistä seuroista. Seurassa on yli 800 lisenssipelaajaa sekä noin 200 valmentajaa, huoltajaa ja muuta seuratoimihenkilöä.

Peli-iloa! Liikunan iloa! Hikeä!->Ilmoittaudu jalkapallokouluohjaajaksi

Haemme nyt KP-75 Jalkapallokouluun lasten ohjaajia! KP-75 järjestää vuosittain 3-6 vuotiaille jalkapallosta kiinnostuneille lapsille jalkapallokoulun. Osallistujia jalkapallokoulussa on ollut jopa yli 200! Jalkapallokoulun tavoite on tarjota hauskaa ohjattua futista ja luoda miellyttäviä hetkiä liikunnan parissa lapsille.

Ohjaajana sinun tehtäviin kuuluu yhden 3-6 vuotiaiden ryhmän ohjaajana toiminen. Saat joka kerta ohjeet tunnille ja sinut koulutetaan tehtävääsi. Ainoa vaatimus on, että olet vähintään syntynyt 2005 tai aikaisemmin. Pyrimme siihen, että jokaisella 10-12 lapsen ryhmällä on kaksi ohjaajaa. Nuorten ohjaajien kanssa pyrimme siihen, että heillä on vanhempi ohjaaja mukana. HUOM Otamme huomioon myös kaveritoiveet! Eli jos haluat kaverisi kanssa toimia ohjaajana niin pyrimme toteuttamaan sen!

Nuorten ohjaajien (alle 15v) palkkion on 10€/ ohjauskerta. Vanhempien ohjaajien palkkio on 12€/ohjauskerta.

Ilmoittautuminen ohjaajaksi tapahtuu täyttämällä alla oleevan linkin kautta lomake:

Aaro

Mahtuuko Aaro vielä Jukan kyytiin? Yt Tiija

Artti

Hei! Artilla katosi Särkänniemi cupissa se vihreä juomapullo (numero 10). Oli lauantaina antanut sen huoltajalle, mutta sunnuntaina ei pulloa enää löytynytkään. Voisiko se pyöriä esim jonkun autossa? Artti on tulossa huomenna Tuusulaan, jos se joltain löytyisi tai voidaan tulla hakemaan. T. Anna

Jukka

Pidetään tänään harjoitukset tunnin mittaisina, eli harkat klo. 17-18.