Jermu

Toinen Jermu ilmoittautuu myös varalle. Jos pohkeet antaa myöten ja jalat kantaa ;-)

Jukka

Jermu L mukana pelissä.
Jermu T ei tarvetta tällä kertaa.
Pahoittelut pelkästä etunimestä.

Johanna

Kaikki mukaan KP-75 seurapäivään!

KP-75 seurapäivä pidetään lauantaina 28.4 klo 13-16.00 Kalevan Urheilupuistossa. Tapahtumassa mukavaa ohjelmaa kaiken ikäisille.

Seurapäivän jälkeen klo 17.00 PKK-U:n edustusjoukkue pelaa kauden avauspelin FC Viikinkiä vastaan. KP-75:n juniorit pääsevät seuraamaan peliä ilmaiseksi seura-asuissa.

Tervetuloa sankoin joukoin viettämään seurapäivää Kalevaan.

Mika Hannonen

KP-75 toiminnanjohtaja

tel. 0400-740 044

mika(piste)hannonen(miuku)kp-75(piste)fi

Topi

Seurapäivä Kalevan urheilupuistossa

LAUANTAINA 28.4.2018 KLO 13-16
OHJELMASSA MUKAVAA TEKEMISTÄ KOKO PERHEELLE

KUPLAFUTISTA (klo 13-15)

Tule testaamaan miltä tuntuu potkia palloa kuplassa. Lasten kuplapallot soveltuvat 5 – 10
vuotiaille lapsille. Isommat pallot yli 130 senttimetriä pitkistä aikuisiin asti.

PELAILUA JA HAUSKANPITOA

Paikalla seuran edustajat kertomassa jalkapallon harrastamisesta.

KANNUSTUSHUUTOKILPAILU

Kerää kaverit kasaan ja tule esittämään paras kannustushuuto.
Lahjomaton tuomaristo palkitsee voittajan.

POMP IT:IN TEMPPURATA

Paikallinen liikuntayrittäjä liikuttaa kaikkia lapsia! PompIT on lasten liikuntakeskus Keravalla!

ARPAJAISET

Palkintona KP-75:ssä jalkapallouran aloittaneen Jukka Raitalan pelipaita. Tule testaamaan onneasi!
Arpajaisten tuotolla ostetaan palloja ja pumppuja keravalaisille kouluille ja päiväkodeille.

BUFFETTI

Paikalla buffa, jonka tuotto menee juniorijalkapalloilun hyväksi.

Päivä jatkuu PKK-U:n miesten avauspelillä FC Viikinkejä vastaan, joka alkaa Kalevassa klo 17.00.

Juniorit pääsevät seuraamaan peliä ilmaiseksi seuravaatteissa.

Nina

Hei vanhemmat!

Opel liiga alkoi, tarvitsemme useampia huoltajia ja joukkuejohtajia, jotta saamme kauden pelit ja turnaukset viety kivasti läpi.
Mitä useampi huoltaja / joukkuejohtaja on, voidaan vaihdella peleistä toiseen niin kuorma pysyy kohtuullisena kaikille.

Tervetuloa mukaan katsomaan vaihtopenkin kautta toimintaa yhdessä valmentajien kanssa.

Ilmoittaudu kenelle tahansa toimihenkilölle tai valmentajalle ja tule mukaan.

Peli-ilolla kevääseen!

Jukka

TÄNÄÄN VIIMEINEN PÄIVÄ ILMOITTAUTUA MUKAAN SÄRKÄNNIEMI CUPIIN NIMENHUUDOSSA! LAITA IN TAI OUT MERKINTÄ!

Tervehdys!

Olemme ilmoittautuneet kolmella joukkueella Särkänniemi Cupiin 29.6.-1.7.2018. Olemme myös tehneet varauksen hotelliin.

Nyt tarvitaan sitovat ilmoittautumiset mukaan lähtijöistä, joten käythän merkkaamassa IN / OUT nimenhuudon tapahtumaan Särkänniemi Cup, löytyy kesä-heinäkuun vaihteesta. Laitattehan ilmoittautumisen ensiviikon tiistaihin 17.4.2018 klo. 21:00 mennessä.

Hinta-arvio on vielä aika mutu, mutta heitän nyt n. 300€, sisältäen myös särkänniemen rannekkeen.

Harkitaan myös bussin vuokrausta.

Yst terv

Jukka Kuusonen